Επαγγελματική συμβουλευτική για μαθητές.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

Η ιδανική καριέρα σας είναι αυτή που απολαμβάνετε καθημερινά. Η μέτρηση των ενδιαφερόντων σας σάς επιτρέπει να ταιριάξετε με ακρίβεια τις προτιμήσεις σας με επαγγέλματα που σας επιτρέπουν να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Λάβετε μια πλήρη απογραφή των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων συν μια μπόνους αξιολόγηση προσωπικότητας για εξατομικευμένες συμβουλές σταδιοδρομίας.
ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ


Η επαγγελματική συμβουλευτική εστιάζει στην διερεύνηση της προσωπικότητας του εφήβου συνολικά και της συσχέτισης της με τις σύγχρονες εργασιακές επιλογές, με τα προσφερόμενα γνωστικά πεδία και με τις εξελίξεις στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα. 

Δίνει έμφαση στα αξιακά πρότυπα του μαθητή, στην επίδραση της οικογενειακής κουλτούρας και στην ολιστική προσέγγιση των οραματισμών και επιθυμιών του.
Επομένως, πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία, που υπερβαίνει κατά πολύ την καθοδήγηση για προτίμηση επαγγελματικού τομέα.

Αναφέρεται στο σχεδιασμό και στη λήψη αποφάσεων γύρω από την εκπαίδευση, το επάγγελμα και την ευρύτερη στοχοθεσία της ζωής.
Περιλαμβάνει τη διερεύνηση στάσεων, αλλά και πληροφορίες και σε ρεαλιστικά δεδομένα. 


Στον Κοχλία προσφέρουμε 

Σταθμισμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, τεστ προσωπικότητας, καταγραφή προτιμήσεων και ανάλυση τους.

Δυο συμβουλευτικές συνεδρίες με το μαθητή και τους γονείς του. 

Κόστος 250 ευρώ 

Τέλος, θα δείτε μια λίστα με προτεινόμενες σταδιοδρομίες με βάση το προφίλ ενδιαφερόντων σας.

Αιτήσεις μέσω email: polyhoros@polyhoros.net