ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Όλο το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κοχλία και προστατεύεται από το ισχύον δίκαιο. Επισημαίνεται πάντως ότι, μετά την αποδοχή των όρων χρήσης, το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα για αυστηρά ιδιωτική και όχι εμπορική χρήση, υπό την προϋπόθεση να αναφέρεται η πηγή απ’ όπου προέρχεται και να μην υπόκειται σε αλλοιώσεις, ιδιαίτερα σε περίπτωση μερικής αναπαραγωγής. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί την γραπτή, ρητή άδεια του Κοχλία ή του τρίτου κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.​
Η συνάντηση αυτή έχει την μορφή εργαστηρίου με θέμα ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και οι ρόλοι της στην οικογένεια, την κοινωνία,  και προέκυψε  με χαρά μας,  να ανταποκριθούμε στα μηνύματα σας  για περισσότερες πληροφορίες στο συγκεκριμένο θέμα.
Στην webinar συνάντηση μας θα μιλήσουμε για θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, τους πολλούς ρόλους που καλούνται να λειτουργήσουν οι γυναίκες, και μέσα από συζητήσεις θα εξετάσουμε πως επιδρά το άγχος στην καθημερινότητα και το συναισθηματικό αποτύπωμα που δημιουργείται, θα διερευνήσουμε μαζί, ποια συναισθήματα αναπαράγονται από τα οικογενειακά μοτίβα του εκεί και τότε στο εδώ και τώρα.
Στην webinar συνάντηση μας θα μιλήσουμε για θέματα που απασχολούν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τους πολλούς ρόλους που καλούνται να λειτουργήσουν οι γυναίκες, και μέσα από συζητήσεις θα εξετάσουμε πως επιδρά το άγχος στην καθημερινότητα και το συναισθηματικό αποτύπωμα που δημιουργείται, θα διερευνήσουμε μαζί, ποια συναισθήματα αναπαράγονται από τα οικογενειακά μοτίβα του εκεί και τότε στο εδώ και τώρα.
Συγκεκριμένα:
  • Ποια είναι τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην επικοινωνία με τους άλλους?
  • Ποιοι είναι οι τρόποι να αυτορυθμιζόμαστε όταν έχουμε άγχος?
  • Γιατί είναι απαραίτητο να μπορούμε να οργανώνουμε  καλά τον χρόνο μας?
Στα πλαίσια κοινωφελούς προσφοράς καθώς υποστηρίζουμε τις οικογένειες σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, δίνεται η δυνατότητα για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το webinar να είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για όσες θέλουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους θα χρειαστεί να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους και ένα αριθμό τηλεφώνου, στο mail: kikimertzani@gmail.com
ώστε να κρατηθεί η θέση σας και να σας δοθεί ο κωδικός της συνάντησης μας στην πλατφόρμα του Zoom
Κυριακή Μερτζάνη
Σχεσιακή Ψυχοθεραπεύτρια MSc
Ατομική – Ομαδική Σχεσιακή Θεραπεία
Εφήβων – Ενηλίκων – Ζεύγους
Ερευνήτρια για την αναπαραγωγή των διαγενεολογικών ψυχικών τραυμάτων.
Συντονίστρια ομάδων Εφήβων – Ενηλίκων
Γνωρίστε με

The event is finished.

Date

Μαρ 28 2021
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 pm

Αφήστε μια απάντηση