Η επιλογή μου να γίνω θεραπεύτρια είναι η έμπνευση από το δικό μου ταξίδι και τις εμπειρίες της ζωής μου, και αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα όλων όσων έχω μάθει,τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που λειτούργησαν για την εκπαίδευση, την αυτογνωσία, και εξέλιξη μου, και την ψυχική ανθεκτικότητα μου.

Αυτή είναι η δουλειά που νιώθω ότι από μικρή ήθελα να κάνω. Και παρόλο που το πρωταρχικό ταξίδι αναζήτησης μου με ταξίδεψε σε έναν διαφορετικό κλάδο, αρκετά νωρίς κατανόησα πόσο σημαντικός συνδετικός κρίκος ήταν, ώστε να ενισχύσω βιωματικά την ενσυναίσθηση, την παρατηρητικότητα, να εστιάζω στις σωματικές εκφράσεις, την κατανόηση των τραυματικών πλευρών, την ενδοσκόπηση για αυτά που δεν ομολογούνται,να αφουγκράζομαι το μη λεχθέν των συναισθημάτων, την συγχώρεση, την αγάπη, την ελευθερία.

Βρίσκω μεγάλη χαρά και νόημα βοηθώντας τους ανθρώπους να αποκτήσουν γνώση και ευαισθητοποίηση, να αποκτήσουν πρόσβαση στα έμφυτα δυνατά σημεία και πόρους τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση ώστε να δημιουργήσουν μια πιο ικανοποιητική και ισορροπημένη ζωή.