Ειρήνη-Νίκη Βουρλιώτη

Ψυχολόγος (MSc) – Ψυχοθεραπεύτρια.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ψυχολογίας.

Στη συνέχεια, έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of Surrey, στην Αγγλία, με ειδίκευση στην Ψυχολογία της Υγείας.

Το μάστερ της, συνέβαλε στο να εντρυφήσει πάνω στο ρόλο της ψυχολογίας και πώς η ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάζει την υγεία και την παρουσίαση ή μη μιας ασθένειας.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και ειδικεύεται στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία.

Η κλινική της εμπειρία ξεκινάει το 2011 με την παράλληλη συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή της σε κύκλο σεμιναρίων, μετεκπαιδεύσεων και εθελοντικών πρακτικών.

Βασίλης Παπαδάκης

Σχεσιακός Ψυχοθεραπευτής MSc

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία. Eργάζεται με άτομα και ομάδες από το 2018.

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στις κλινικές δεξιότητες µε βάση τη Σχεσιακή (relational) ψυχοθεραπεία από το εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας καθώς και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ομαδική ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με το διεθνές μοντέλο διάδρασης του Irvin Yalom και τα σχεσιακά Δυναμικά της ομάδας.

Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων στη Σχεσιακή ψυχαναλυτική προσέγγιση.

Eίναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP) παρακολουθώντας όλα τα συνέδρια της από το 2018.

Eίναι επίσημο μέλος της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικών Ψυχοθεραπευτών (AGPA). Από το 2020  έχει εκπαιδευτεί στα σεμινάρια και τα συνέδρια της στα Αγγλικά.

Διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στην Αθήνα ,  Χρυσοστόμου Σμύρνης 46 , Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα 11144

Είναι βασικός συνεργάτης του ομαδικού θεραπευτικού πλαισίου στο κέντρο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής Κοχλίας.

Παράλληλα συνεχίζει την εμβάθυνση της επιμόρφωσης και των σπουδών του συνεχώς, παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις διαφορετικές προσεγγίσεις της ψυχοθεραπείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό..

Βασίλης Παπαδάκης MSc          Τηλέφωνο 693.2479141        e-mail: vassilis.papadakis@gmail.com

Καστάνια Μαρία

Φιλόλογος –Παιδαγωγός- MSc Eιδικής Εκπαίδευσης

Η Μαρία Καστάνια είναι απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου του Τμήματος Ιστορίας. Το 2012 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016, στην Ειδική Εκπαίδευση, στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Το 2020 πιστοποιήθηκε Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την εταιρεία Άριστον και έκτοτε αναλαμβάνει και υλοποιεί τεστ επαγγελματικού προσανατολισμούς σε εφήβους και ενήλικες .Έχει γράψει ποικίλα εκπαιδευτικά άρθρα σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες και έχει οργανώσει ημερίδες με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο γι΄αυτές. Από το 2010 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο και παράλληλα έχει εργαστεί σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης όπως και σε κέντρο ειδικής αγωγής.

Στόχος της είναι να μεταδώσει την αξία της Αποδοχής για οτιδήποτε διαφορετικό και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα παιδιά κάνοντας τα να αγαπήσουν τη διαδικασία της μάθησης. Παράλληλα επιθυμεί να βοηθήσει τους εφήβους και τους ενήλικες για ό,τι τους απασχολεί σχετικό με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.