Ειρήνη-Νίκη Βουρλιώτη

Ψυχολόγος (MSc) – Ψυχοθεραπεύτρια.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Ψυχολογίας.
Στη συνέχεια, έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of Surrey, στην Αγγλία, με ειδίκευση στην Ψυχολογία της Υγείας.
Το μάστερ της, συνέβαλε στο να εντρυφήσει πάνω στο ρόλο της ψυχολογίας και πώς η ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάζει την υγεία και την παρουσίαση ή μη μιας ασθένειας.
Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και ειδικεύεται στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία.
Η κλινική της εμπειρία ξεκινάει το 2011 με την παράλληλη συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή της σε κύκλο σεμιναρίων, μετεκπαιδεύσεων και εθελοντικών πρακτικών.

Μίνως Ντίνας

Ψυχολόγος PhD(c) - Εκπαιδευόμενος Ψυχοθεραπευτής CBT

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα Ψυχολογίας, όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ΠΜΣ "Ψυχολογία" - "Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία". Εκπονεί την διδακτορική του διατριβή στο ίδιο Πανεπιστήμιο, στην θεματική περιοχή της "Κλινικής Ψυχολογίας και Πειραματικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς", ενώ εκπαιδεύεται στο μοντέλο της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT). Είναι τακτικός αρθρογράφος στην ηλεκτρονική εφημερίδα αθηΝΕΑ."
Τηλέφωνο: 6971764975

Μάθετε περισσότερα

Βασίλης Παπαδάκης

Ψυχοθεραπευτής (MSc)

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία και εργάζεται με άτομα και ομάδες από το 2018. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στις κλινικές δεξιότητες µε βάση τη Σχεσιακή́ (relational) ψυχοθεραπεία από το εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας καθώς και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ομαδική ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με το διεθνές μοντέλο διάδρασης του Irvin Yalom και τα σχεσιακά Δυναμικά της ομάδας. Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων στη Σχεσιακή ψυχαναλυτική προσέγγιση και είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας παρακολουθώντας όλα τα συνέδρια της από το 2018. Από το 2020 είναι επίσημο μέλος της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικών Ψυχοθεραπευτών (AGPA) και έχει εκπαιδευτεί στα σεμινάρια και τα συνέδρια της στα Αγγλικά. Είναι συνεργάτης του κέντρου ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής Κοχλίας και παράλληλα συνεχίζει την εμβάθυνση της επιμόρφωσης και των σπουδών του συνεχώς, παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις διαφορετικές προσεγγίσεις της ψυχοθεραπείας.
Τηλέφωνο: 693.2479141
Γραφείο: Χρυσοστόμου Σμύρνης 46 , Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα 11144

ΒΙΚΥ ΖΑΦΕΙΡΗ

Πτυχιούχος στην τεχνική Ρεφλεξολογίας Χορογράφος Ρεφλεξολόγος MSc
Ολιστική Εναλλακτική Θεραπεία

Επαγγελματική Εμπειρία
2004 – 2019 Δασκάλα χορού , χορογράφος.
2014- 2022 Χορό θεραπεία , διαφραγματικές αναπνοές.
2014-2016 Εθελοντική εργασία ως δασκάλα χορού στο Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου
2016-2017 Συνεργασία σε παραστάσεις Αργεντίνικο τάνγκο σε μέγαρο μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Ηρώδειο.
2017 Συμμετοχή χορογραφίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες, και εργαστήρι έκφρασης στο 3ημερο φεστιβάλ ” ΔΙ ELEUSIS “ WELNESS & ART FESTIVAL.
2016 -2018 χορογράφος σε παραστάσεις στο Montessori school.
2016 -2019 Ακούω τον εαυτό αφουγκράζομαι το σώμα μου:: Εθελοντική εργασία διαφραγματικές αναπνοές και χοροέκφρασης σε γυναίκες με «τραύματα», κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, καρκινοπαθείς κλπ. στην περιοχή της Ελευσίνας σε διάφορους συλλόγους
2021 εργάζομαι ως ρεφλεξολόγος ( Ολιστική Εναλλακτική θεραπεύτρια),
2021 συνεργάζομαι με το κέντρο Koxlias Psychotherapy (διαφραγματικές αναπνοές, χοροέκφρασης, εναλλακτικές θεραπείες)
2021-2022 εθελοντική εργασία στις Δομές,
ALMA (acupuncturist without borders in Greece),
MELISSA
2022 Διδασκαλία Αργεντίνικοy Τάνγκο στην σχολή CONTRA TIEMPO

Συμπληρωματική Εκπαίδευση,
.Εκπαίδευση στην σχολή Natural Health Science
ΙΑΤΡΙΚΑ (Ανατομία ,φυσιολογία , παθολογία ) με την κα Νένου Ελένη
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ με τον κ. Δημητράκουλα Σπύρο
ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟ με τον κ. Τσουγκρή Σπύρο,
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟ NADA ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ με τους βελονιστές χωρίς σύνορα
ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ με τον κ. Γιαννιώτη Δημήτριο
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με τον κ. Γιαννιώτη Δημήτριο
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ,GUASHA , ΜΟΞΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με τον κ. Τσουγκρή Σπύρο
KINESIO CUPPING THERAPY με τον κ. Αλιπράντη Δημήτρη
LUK PRA KOB ( Ταϋλανδέζικη τεχνική με κομπρέσες ζεστών βοτάνων ) με την κα Γιδάκου Μαία
Μέλος στο Ε.Σ.ΣΙ.Α.Σ Επαγγελματικό Σωματείο Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών

Καστάνια Μαρία

Φιλόλογος –Παιδαγωγός- MSc Eιδικής Εκπαίδευσης

Η Μαρία Καστάνια είναι απόφοιτη του Ιονίου Πανεπιστημίου του Τμήματος Ιστορίας. Το 2012 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016, στην Ειδική Εκπαίδευση, στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Το 2020 πιστοποιήθηκε Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την εταιρεία Άριστον και έκτοτε αναλαμβάνει και υλοποιεί τεστ επαγγελματικού προσανατολισμούς σε εφήβους και ενήλικες .Έχει γράψει ποικίλα εκπαιδευτικά άρθρα σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες και έχει οργανώσει ημερίδες με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο γι΄αυτές. Από το 2010 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο και παράλληλα έχει εργαστεί σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης όπως και σε κέντρο ειδικής αγωγής.

Στόχος της είναι να μεταδώσει την αξία της Αποδοχής για οτιδήποτε διαφορετικό και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα παιδιά κάνοντας τα να αγαπήσουν τη διαδικασία της μάθησης. Παράλληλα επιθυμεί να βοηθήσει τους εφήβους και τους ενήλικες για ό,τι τους απασχολεί σχετικό με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.