Σχετικά με εμάς

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: https://www.healthofsoul.gr.

Καλώς ήλθατε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Κοχλία. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Ο Κοχλίας σέβεται απολύτως τα προσωπικά σας δεδομένα, συμμορφούμενος πλήρως στην ισχύουσα εν γένει νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Ζητούμε προσωπικά στοιχεία μόνο όταν τα χρειαζόμαστε πραγματικά για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία. Το συλλέγουμε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, με τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας. Επισημαίνεται ότι η παρούσα πολιτική προστασίας σας ενημερώνει για τη δραστηριότητα του Κοχλία και σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, παρέχοντας ταυτόχρονα πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου των δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα healthofsoul.gr. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους, το healthofsoul.gr ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές, τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων: Κοχλίας

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@healthofsoul.gr.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων: dpo@healthofsoul.gr.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα» ή «Δεδομένα»).

Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Ποιες κατηγορίες δεδομένων συλλέγουμε;

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα εξής δεδομένα:

  • Δεδομένα ταυτότητας: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο
  • Δεδομένα επικοινωνίας: email, αριθμός τηλεφώνου (κινητού/ σταθερού)
  • Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που δημοσιεύει το ίδιο το υποκείμενο στο πεδίο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ραντεβού)

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας, εφόσον δεν γίνει χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών (σχόλια, επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, αλληλογραφίας, email και / ή μέσω των φορμών στην ιστοσελίδα https://www.healthofsoul.gr).

Ειδικότερα, χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας για να:

- απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά που υποβάλετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας

- Ενημερωτικά δελτία

- Συγκέντρωση και ανάλυση στατιστικών για βελτίωση ιστότοπου.

- Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι προστατεύεται η πρόσβαση στα δεδομένα και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας ελέγχονται τακτικά.

Πρόληψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με επισκέπτες που σχολιάζουν ιστότοπους και συνήθως περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP του σχολιαστή, τον πράκτορα χρήστη, τον παραπομπή και τη διεύθυνση URL του ιστότοπου (μαζί με άλλες πληροφορίες που παρέχονται απευθείας από τον σχολιαστή, όπως το όνομά τους, το όνομα χρήστη) , διεύθυνση email και το ίδιο το σχόλιο).

Ανήλικοι

Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβώσουμε ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016), θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Data Protection Officer του healthofsoul.gr στη διεύθυνση: dpo@healthofsoul.gr

Ιστοσελίδες τρίτων

Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτοί οι τρίτοι χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των ιστότοπων προτού χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.

Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies .

Χρόνος τήρησης των Πληροφοριών

Το healthofsoul.gr θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει σε ηλεκτρονική ή/και έγχαρτη μορφή για το απολύτως απαραίτητο χρονικό για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας και για όσο χρονικό διάστημα η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την προάσπιση έννομων συμφερόντων μας ενώπιον Δικαστηρίων.

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ 'αόριστον. Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε τυχόν σχόλια παρακολούθησης, αντί να τα κρατάμε σε ουρά εποπτείας.

Κοινοποίηση/ Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους

Το healthofsoul.gr δεν πωλεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της, ενώ ενδέχεται να τα κοινοποιεί σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των σκοπών που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική και την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών της. Το https://www.healthofsoul.gr διασφαλίζει συμβατικά τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζονται για λογαριασμό του τρίτα μέρη. Το healthofsoul.gr δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα εκτός Ε.Ε.

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@healthofsoul.gr.

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιοι είστε, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ούτε διαγράφουμε δεδομένα από λάθος άτομο.

Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Υποβολή καταγγελίας

Σε περίπτωση που δεν λάβετε απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβετε δεν είναι ικανοποιητική ή το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στην ιστοσελίδα μας https://www.healthofsoul.gr, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεσή σας.

Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, το Ν. 4624/2019 και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 03/07/2021